Opfrissen van je interieur

Ga in je huis aan de slag!

Iedereen heeft er wel eens behoefte aan, je wil je interieur opfrissen. Vooral als je veel tijd in je huis doorbrengt lijkt die behoefte te groeien.

Opfrissen van je interieur

We zijn tegenwoordig ook meer thuis. Door de landelijker pandemie wordt er meer thuis gewerkt anno 2020. De aandacht voor woontrends is groter dan ooit. Het opfrissen van je interieur moet je af en toe ‘gewoon’ eens doen!

Wat zou je willen opfrissen? De kamer, keuken, slaapkamer of pak je het rigoureus aan en wil je alles opknappen?

 

Tip: Fris ruimte voor ruimte op.

Keuken

Wat wil je doen in je keuken? Als je de keukenkastjes of werkbladen vernieuwd in de laatste trends dan merk je snel dat de keuken een hele andere feeling krijgt! Breng je veel tijd door in de keuken, hou je van kokkerellen of is bakken van een taart je grootste hobby dan is werken in een sfeervolle keuken een must!

Huiskamer

Je huiskamer kun je eenvoudig opfrissen door een andere kleur op de muur of het behang vervangen voor een nieuw volgens de laatste trends. Ook is het omruilen van de potten en planten in de vensterbank een aanrader. Plaats een mooie grote plant in de kamer en een mooie collage van foto’s aan de wand. Een sfeervol openhaard of pellet kachel is ook een mooie aanwinst in iedere kamer.

Slaapkamer

De slaapkamer wordt vaak ‘vergeten’ om eens op te frissen. Toch is de slaapkamer een belangrijke plek in huis. Gemiddeld breng je er ruim 8 – 10 uur door dagelijks.

Tredsetters

Flexa is een doe-het-zelf verf merk en trendsetters op het gebied van kleur en interieur. Ieder jaar wordt er wereldwijd kleurtrendonderzoek gedaan. Bij ieder kleurenpalet hoort een eigen sfeer! Specialisten in bouwmarkten je goede tips en adviezen geven. Laat je inspireren door Flexa.

Online kun je veel vinden om je huis op te frissen en voor tips en ideeën zijn er tal van websites. Is het tijd voor een update? De Stylisten van VTwonen staan graag voor je klaar! Geef je huis een mini-make-over met de stylingideeën van VTWonen.

Ga bij jou in de buurt naar een woonwinkel voor nog meer inspiratie en ontvang tips en adviezen van de experts! Kom je er nog niet helemaal uit, dan kun je ook woning advies aan huis aanvragen. Stylisten komen dan bij je thuis en geven je interieur advies tot aan complete styling voor je hele huis.

Zoek per provincie

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland
Extratip: Ga voor de laatste trendy tips zeker naar Decokay Assen en Roden.
Opfrissen van je interieur

Wil jij je huis opfrissen? Ga lekker aan de slag!