Bouwen en Wonen in Drenthe

Drenthe is een prachtige provincie! Drenthe grenst aan de provincies Overijssel, Friesland en Groningen. In Drenthe praten ze ook graag in het Drentse dialect. In Drenthe kun je genieten van uitgestrekte natuurgebieden en veel activiteiten. Er is altijd wat te doen in Drenthe. Drenthe is ook een prachtige provincie om in te wonen. Hou je van landelijk? Of wil je in de een drukkere omgeving wonen? Het kan allemaal in Drenthe.

Bouwen in Drenthe

Zoek je in Drenthe een goed bouwbedrijf, schildersbedrijf, aannemer of een bouwvakker. Zoek online in de Google zoekmachine en je vindt snel veel en goede bouwbedrijven. Wil je een huis laten ontwerpen? Zoek dan naar een architect in Drenthe.

Bouwvakkers houden zich bezig met huizen bouwen, houtskeletbouw, aanbouw, nieuwbouw en renovatie. Tip: Vraag vooraf bij verschillende aannemers en bouwbedrijven een offerte op. Zoek je een hypotheek adviseur voor een nieuwe woning? In Drenthe zijn er tal van adviseurs zodat jij de beste hypotheek kunt krijgen.

Nieuwbouw Drenthe

Er wordt altijd volop gebouwd in de hele provincie Drenthe. Lees alles over nieuwbouwprojecten in de provincie Drenthe op deze website. Ben je op zoek naar een koop- en huurwoningen, in Drenthe bekijk hier een compleet overzicht van al het actuele- en toekomstige aanbod van nieuwbouw woningen in de omgeving van Drenthe.

Buitenleven in Drenthe

Buitenleven is een hype. Het hele jaar door lekker buiten zijn, iedereen houdt ervan! Denk je bijvoorbeeld dat je alleen in de zomermaanden kunt barbecueën? Nee zeker niet! Zelf in de wintermaanden kun je volop genieten in je eigen tuin. Ook het hele jaar populair in iedere tuin zijn de zwembaden, hottubs, tuinhuisjes en compleet aangelegde tuinen voor ieder seizoen.

Kun je al het klussen niet zelf? Laat het dan aanleggen en bouwen door een erkend bedrijf! Bel een erkend hoveniersbedrijf voor uw tuinonderhoud, tuinaanleg (bestrating) en tuinontwerp.

Aan het werk in Drenthe

Ben je opzoek naar een nieuwe job in de provincie Drenthe? Er is altijd werk te vinden in de Provincie. Ook in de provincies Friesland en Groningen zijn tal van vacatures. Wil je aan het werk in de bouw, onderhoud of installatie. Vind je nieuwe baan bij de bedrijven of via JobConnect Personeelsdiensten.

Laatste nieuws over bouwen, wonen en leefomgeving Drenthe

De Provincie Drenthe heeft een actuele website over de diverse onderwerpen met betrekking tot bouwen en wonen en de leefomgeving in Drenthe. Je leest er alles over op Provincie Drenthe.

Of het nu om verbouw of nieuwbouw gaat, er zijn er tal van bedrijven in Drenthe die je graag van dienst zijn!

Zonwering voor je Huis

Zonwering voor je Huis

Zonwering voor je huis: soorten, functies, voordelen, beste merken, en waarom een ervaren installateur belangrijk is voor optimale resultaten.

Voorjaar in je huis

Voorjaar in je huis

Met het voorjaar in de lucht is het de perfecte tijd om je interieur een opfrisser te geven. Je hoeft niet meteen je hele inrichting om te gooien; kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Eenvoudige aanpassingen voor een frisse look Het geven van een...

Airconditioning: Een goede investering of niet?

Airconditioning: Een goede investering of niet?

Met de toenemende zomerse temperaturen en het verlangen naar comfort in huis, vragen veel mensen zich af of het aanschaffen van een airconditioner een verstandige investering is. Wat zijn de verschillende voordelen en nadelen van airconditioning? Wat doet een airco...

Tips voor waterbesparing in en rond het huis

Tips voor waterbesparing in en rond het huis

Waterbesparing is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de planeet. Door deze eenvoudige tips voor je dagelijkse routine en enkele kleine investeringen, kun je aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van het waterverbruik. 

Kies voor isolatieglas

Kies voor isolatieglas

Kies voor isolatieglas: Een slimme investering voor uw huis Wanneer het aankomt op het verbeteren van uw huis, is het kiezen van het juiste type glas voor uw ramen een belangrijke beslissing. Isolatieglas, ook wel dubbel glas genaamd, biedt niet alleen comfort, maar...

Wonen in een boerderij

Wonen in een boerderij

Wonen in een boerderij is een prachtige kans om te ontsnappen aan drukte van de stad en te genieten van de natuur.

Het belang van onderhoud

Het belang van onderhoud

Ontdek waarom regelmatig onderhoud essentieel is voor uw huis. Leer alles over binnen- en buitenshuis onderhoud, de kosten en seizoensgebonden onderhoudstips.

Warmtepompen

Warmtepompen

Warmtepompen: Een toekomstgerichte oplossing voor huishoudelijke verwarming en koeling In onze voortdurende zoektocht naar duurzame en milieuvriendelijke verwarmings- en koeloplossingen hebben warmtepompen zich snel ontwikkeld als een populair alternatief voor...

Buitenverblijf in je tuin

Buitenverblijf in je tuin

De tuin is niet langer alleen een plek voor bloemen en gras; het is een verlengstuk van je huis geworden. Met de juiste inrichting kan je tuin een oase van rust en ontspanning zijn, perfect voor elk seizoen. Een van de beste manieren om je tuin optimaal te benutten,...

Een zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin

Het idee van een eigen zwembad in de tuin spreekt tot de verbeelding van velen. Of je nu droomt van zomerse verkoeling, een plek voor familieplezier of een rustige plek om te ontspannen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een zwembad in de tuin: Een oase van rust en...

Na regen de tuin onderhouden

Na regen de tuin onderhouden

Na een lange periode van regenval kan je tuin er misschien mooi groen uitzien, maar er zijn ook veel uitdagingen die gepaard gaan met overtollig water. Van slakken en ander ongedierte tot onkruid en verzadigde grond, het is belangrijk om te weten wat je moet doen en...