Bouwen en Wonen in de Regio

Het doel van Bouwen en Wonen in de Regio is om te informeren en te inspireren. Daarom schrijft de redactie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwen, wonen, interieur en tuin en bieden wij een platform voor alle verhalen en nieuws rondom bouwen en wonen. Per provincie kun je bouw gerelateerde bedrijven vinden en lees je diverse nieuwsitems van adverteerders en de redactie.

Adverteren

Op Bouwen en Wonen in de Regio schrijven wij ‘branded content’, oftewel partnerbijdragen. 

Partnerbijdrage
Bouwen en Wonen in de Regio is dé nummer 1-website voor alles wat met (ver)bouwen en wonen te maken heeft. De redactie werkt dagelijks aan het up-to-date houden van nieuwsberichten en de bedrijvengids. Daardoor komen er dagelijks honderden bezoekers op de website. Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij die bezoekers? Dat kan!

Een partnerbijdrage op Bouwen en Wonen in de Regio is een redactioneel artikel in een commercieel jasje. Het is een artikel met nieuwswaarde of nuttige informatie voor de lezer. Doordat het leest als een redactioneel artikel, is het bereik van een partnerbijdrage net zo groot als ieder ander artikel. De impact van een partnerbijdrage is enorm, met name voor het opbouwen van naamsbekendheid of het promoten van acties.

Jij bepaalt het onderwerp van de partnerbijdrage. Dit kan van alles zijn: een (seizoens)aanbieding, een dienst van je bedrijf of de promotie van een nieuw product. De redacteurs van Bouwen en Wonen in de Regio schrijven de partnerbijdrage en zorgen dat het aan alle eisen voldoet, zoals duidelijke leesbaarheid en goede vindbaarheid in Google. Extra fijn: het artikel blijft altijd online staan op de website van Bouwen en Wonen in de Regio.

Bedrijvengids
Daarnaast hebben wij een overzicht van alle bedrijven per provincie. Een vermelding van je bedrijf in onze bedrijvengids kun je zien als een uitgebreid visitekaartje met informatie en contactgegevens, inclusief een link naar de website en desgewenst aangevuld met een aantal foto’s.

Banners
Voor banners zijn er speciale ruimtes gereserveerd. Deze plaatsingen zijn al mogelijk met een looptijd vanaf één jaar.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Bouwen en Wonen in de Regio-kranten

Onze Bouwen en Wonen in de Regio-kranten verspreiden wij in vele gemeentes is Nederland. In de kranten staat onder andere nieuws over de laatste trends, zoals ontwikkelingen in de bouw, verbouw, nieuwbouw en renovatie. Maar ook over energiebesparingen, onderhoud en duurzaam wonen. Cross mediaal werkt erg goed! Door het gebruik van verschillende media zorgen wij ervoor dat er meer interesse komt voor deze sector. Bouwen en Wonen kranten komen uit in heel Nederland.

Acquisitie

Caja-FSM werkt samen met Bereic. Bereic verzorgt de algemene acquisitie voor de kranten en banners online.

Contact met de redactie

Bouwen en Wonen in de Regio is onderdeel van CaJa-fsm.

Tolbertervaart 1
9365 VD Tolbert

Telefoon: 0594-555013
E-mail: info@caja-fsm.nl
Website: www.caja-fsm.nl

CaJa-fsm beheert ook de websites; TheatersinNederlandWattedoenVandaag, GolfindeRegio en Zorginjeregio.

Copyright

Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht je toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan je denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens. Onze Privacy Policy vindt je via deze link.