Bouwen en Wonen in de regio

Alles over het (ver)kopen en (ver)bouwen van uw huis of bedrijfspand.

CONTACT BOUWEN EN WONEN IN DE REGIO

Bouwen en Wonen in de Regio is een onafhankelijke informatieve website. Per provincie kun je bouw gerelateerde bedrijven vinden en lees je diverse nieuws items van adverteerders en de redactie.

Aan alle inhoud die op onze website staat vermeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Bouwen en Wonen in de Regio is onderdeel van CaJa-fsm.

BOUWEN EN WONEN IN DE REGIO KRANT

De bouwen en wonen krant komt per regio uit en wordt huis aan huis verspreid. In de kranten staat onder andere nieuws over de laatste trends – ontwikkelingen in de bouw, verbouw – nieuwbouw – renovatie. Maar ook over energiebesparingen, onderhoud etc. Crossmediaal werkt erg goed! Door het gebruik van verschillende media zorgen wij ervoor dat er meer interesse komt voor de culturele sector. Bouwen en Wonen kranten komen uit in heel Nederland.

Adverteren in onze Bouwen en Wonen kranten werkt! 

LEZERSPROFIEL / INTERESSES

De lezerskern van Bouwen en Wonen in de Regio bestaat uit een brede doelgroep. In iedere krant staat veel informatie!

BEREIK

De krant wordt telkens huis aan huis verspreid in een oplage per regio gebied bepaald van minimal 6000 exemplaren en heeft een bereik van minimaal 20.000 lezers. De kranten worden ook bij de adverteerders bezorgd. De krant is ook online te downloaden.

ONLINE PLAATSINGEN

Plaatsingen en banners zijn mogelijk op onze website. Hiervoor hebben wij speciale ruimtes gereserveerd. Deze plaatsingen zijn al mogelijk met een looptijd vanaf één jaar. Interesse? Bel ons!

MEDIAPARTNERS

Bouwen en Wonen in de Regio is onderdeel van Caja-fsm. Daarnaast werkt CaJa-fsm samen met mediapartner Presstige Media. Presstige Media is onze mediapartner voor de acquisitie voor diverse kranten in de regio Noord Brabant.

COPYRIGHT

Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht u toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan u denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

CONTACTGEGEVENS

Bouwen en Wonen in de Regio is onderdeel van CaJa-fsm.

Adres:
Tolbertervaart 1
9365 VD Tolbert
Telefoon. 0594-555013
www.caja-fsm.nl

CaJa-fsm beheert ook de websites; TheatersinNederlandWattedoenVandaag, GolfindeRegio en Zorginjeregio.

ZOEK & VIND PER PROVINCIE

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland