Bouwen en Wonen in Friesland

Vind in Friesland een Bouwbedrijf, Aannemer, Schilder, Hovenier of Bouwvakker!

Friesland wordt bijna omringd door water en wordt vertegenwoordigd met Drenthe en Groningen als het Noorden van Nederland. In Friesland spreken ze hun eigen Fries taal. Iedereen is welkom in Friesland! Wil je wonen in de provincie Friesland? Bekijk dan ook zeker de mogelijkheden op een eiland.

De Friese waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn prachtige eilanden. Je kunt er wellicht gaan wonen of een recreatiewoning kopen of huren.

Friesland grenst aan de provincies Flevoland – OverijsselDrenthe en Groningen.

Bouwen en Wonen in Friesland

In de hele provincie zijn tal van bouwbedrijven, klussenbedrijven, hoveniers en woonwinkels te vinden. Voor iedere bedrijfstak zijn er specialisten die je graag van dienst zijn. In de grotere steden zijn de woonwinkels met de laatste trends maar de leukste woonwinkels, maar in de kleinere plaatsen tref je ook zeker de leukste winkeltjes. Van brocante schuurtjes tot aan klassieke woonwinkels, je vindt ze allemaal in Friesland.

Wonen in Friesland

Friesland is een prachtige provincie. De hoofdstad van Friesland is Leeuwarden. Leeuwarden is samen met Heerenveen, Sneek en Drachten één van de grotere steden van de provincie. Wil je landelijk wonen? Dan kun je zeker naar Friesland verhuizen! Zoek een woning in de Dokkum, Grou of in een toeristische plaats bijvoorbeeld Harlingen of Makkum.

Friesland heeft veel te bieden!

Friesland staat natuurlijk bekent om zijn Friese Elfstedentocht. Deze wordt helaas niet vaak gereden. Het winterse weer in Nederland houdt niet lang genoeg aan om de Friese Elfsteden te rijden. Gelukkig is daar wel verandering in gekomen dankzij de 11 Fountains route. Deze alternatieve Elfstedentocht trekt jaarlijks duizenden toeristen naar Friesland.

Waterrijk wonen in Friesland

In Friesland kun je heerlijk aan het water wonen! Wonen aan de Friese wateren, de keuze is reuze! Zoek je een recreatiewoning of wil je graag aan het water wonen? In Friesland zijn er specialisten om u te helpen. De Makelaars in Friesland staan graag voor u klaar.

Werk in Friesland

Ben je opzoek naar een nieuwe job in de provincie Friesland? Er is altijd werk te vinden in de Provincie. Ook in de provincies Drenthe en Groningen zijn tal van vacatures. Wil je aan het werk in de bouw, onderhoud of installatie. Vind je nieuwe baan bij de bedrijven of via JobConnect Personeelsdiensten.

Laatste nieuws over bouwen, wonen en leefomgeving Friesland

De Provincie Friesland heeft een actuele website over de diverse onderwerpen met betrekking tot bouwen en wonen en de leefomgeving in Friesland. Je leest er alles over op Provincie Friesland.

Of het nu om verbouw of nieuwbouw gaat in Friesland, of er zijn plannen te gaan wonen in Friesland in de stad of aan het water? Er zijn er tal van bedrijven die je graag van dienst zijn!

Zoek per provincie

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Heb je nog niet de juiste aannemer of bouwbedrijf gevonden? -> Bouwen en wonen in Friesland.

Uw bedrijf online op B&W?

  • Bereik een groot publiek!
  • Plaats op Bouwen en Wonen in de regio een banner.
  • Bedrijfspresentatie.

Adverteren in onze kranten?

  • Adverteer ook in de bouwen en wonen in de regio krant!
  • De Bouwen en Wonen krant komt uit in heel Nederland!

Meer informatie?

CaJa-fsm -> Tel: 0594-555013