Iedereen doet wat

Iedereen doet wat aan het milieu voor een beter klimaat.

Iedereen kan wat doen voor het klimaat. De overheid, bedrijven en jijzelf. Iedereen doet wat. Dat kan iets groots zijn of juist klein, goedkoop of duur.

Iedereen doet wat

 

De één laat zijn vloer isoleren, terwijl de ander minder voedsel wil verspillen. Iets doen voor het klimaat doe je op jouw manier. Samen maken we Nederland steeds duurzamer. De campagne van ‘Iedereen doet wat’, zorgt ervoor dat we bewuster omgaan met het milieu.

Wil jij ook milieubewust omgaan met je huis? Laat je vloer isoleren, kijk naar mogelijkheden om je huis te verduurzamen. Dat is niet alleen maar goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Wat krijg je vergoed? Bekijk de subsidie mogelijkheden!

Wanneer je energie en geld wilt besparen, levert het isoleren van je woning veel op. Ga je het dak laten isoleren, isoleer je de vloer, de gevel of de ramen? Ga je bouwen of verbouwen? Als je tenminste twee isolatiemaatregelen aanbrengt, kun je hier sinds 2019 ook subsidie voor krijgen. Bespaar hiermee wel honderden euro’s per jaar.

Als je de isolatie goed aanpakt, dan houd je niet alleen de warmte in huis maar bespaart het ook behoorlijk op je energiekosten en daarmee help je het klimaat.

Lees meer over de subsidieregeling op de Rijksoverheid voor Ondernemend Nederland.

Energie besparen

Energie besparen is niet alleen maar goed voor het klimaat maar ook zeker voor je portemonnee. Je kunt bijvoorbeeld je eigen stroom opwekken met zonnepanelen, je huis isoleren of water gaan besparen met een spaar douch. Ben jij al actief in je huis om energie te besparen?

‘Iedereen doet wat’ is een campagne om iedereen bewuster te maken om duurzamer te leven.

Klimaatpartners

Wil je overstappen op zonne-energie of je huis isoleren dan? Help  mee om de CO2 uitstoot in Nederland te verlagen. Er zijn veel bedrijven en organisaties die zich inzetten als klimaatpartner.

  • Partners voor duurzame energie: bieden je duurzame energie zodat jij kan bijdragen aan het verbeteren van het klimaat.
  • Partners voor duurzaam wonen: bieden je producten om je huis en omgeving duurzamer te maken.
  • Partners voor duurzame financiering: kunnen je helpen bij de financiering van grote en dure maatregelen met veel impact voor het klimaat.
  • Partners om bewuster te eten: geven je tips om bewuster met voedsel om te gaan.
  • Partners om anders te reizen: helpen jou om duurzamer en anders te reizen.
  • Partners voor gericht klimaatadvies: geven je advies zodat je de beste duurzame keuze kan maken.

Klimaatpartners kunnen je op verschillende gebieden helpen! Zoek een bedrijf bij jou in de buurt!

Zoek per provincie

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland
Iedereen doet wat