Doorstroming huurwoningen nodig

Tekort seniorenwoningen

Meer doorstroming woningmarkt als 60-plusser gaat huren

’Meer doorstroming woningmarkt als 60-plusser gaat huren’, kopt De Telegraaf. Uiteraard is dat het geval. Maar deze zelfde 60-plussers hebben geen perspectief op de huurmarkt. Er is een enorm tekort aan mooie senioren huurwoningen. Kortom, weg doorstroming.

Voor wat, hoort wat

Voor wat, hoort wat, is het bekende gezegde dat wij als Nederlanders met onze handelsgeest als geen ander navolgen. Dus geldt dat ook op de woningmarkt. Die zit vast en dus moet er doorstroming komen. Maar zonder een nieuw perspectief, komt niemand in beweging en blijft iedereen op elkaar wachten.

Dit zelfde gevoel krijgt iedereen met nieuwbouw. Als anno 2022 wordt aankondigt dat over 5 tot 10 jaar honderdduizenden woningen worden opgeleverd, dan wordt niemand daar echt warm van. Het probleem op de woningmarkt is acuut en moet nu opgelost worden.

Pas wanneer woningzoekers een concreet voorstel krijgen dat hun probleem wordt opgelost, zijn ze bereid om in beweging te komen. Bied mensen direct resultaat en perspectief op een nieuwe woning. Dat werkt.

Jeroen Wilhelm is managing director en co-founder van Cribb.

Cribb

van Cribb.nl, een innovatief platform dat zich ten doel stelt om de koopwoningmarkt in beweging te brengen door het stimuleren van doorstroming en het zichtbaar maken van latent woningaanbod. Op www.cribb.nl/aanbod krijgen (koop)woningzoekers inzage in het woningaanbod van mede-woningzoekers als ook zij hun eigen woning presenteren.

Bron: www.cribb.nl

 

Zoek per provincie

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland
Voordelen van kunstgras

Zoek je een huurwoning? www.cribb.nl