De Perfecte Verbouwing

Bestaat het? De perfecte verbouwing?

Bestaat het? De Perfecte Verbouwing? Een verbouwing die van A tot Z vlekkeloos verloopt?

De Perfecte Verbouwing

Je wilt gaan verbouwen, maar hoe je dat gaat aanpakken kan wel een breinbreker zijn. Nadenken over een verbouwing en je dan constant visualiseren hoe het resultaat zal zijn en worden. Je constant afvragen hoe je het moet aanpakken. Het is ook niet zomaar een simpele klus. Een verbouwing aan je huis is vaak rigorous en heeft met veel facetten te maken. Daarnaast wordt je gedurende het traject ook vaak overspoeld met moeilijkheden en nieuwe trends die je op TV en of in de vakbladen ziet.

Wil je een uitbouw, nieuwe bovenverdieping of pak je het nog groter aan en wil jij je huis geheel renoveren….

De perfecte verbouwing, hoe krijg je het voor elkaar?

 

Wat is een perfecte verbouwing?

Voor de meesten geld een perfecte verbouwing is dat alles van A tot Z precies zo loopt zoals besproken en dat het op papier staat. Bij een verbouwing kun je een Interieurstylist – Ontwerper, Architect en Designers aanstellen voor de nodige hulp. Ook heb je vaak te maken met aannemers en of klusjesmannen en diverse ‘overige’ partijen. Zo moet je bijvoorbeeld ook nog keuzes maken voor een nieuwe keuken, de vloeren, badkamer, toilet tot aan de raamdecoraties.

Maar dan weet je nog steeds niet hoe het er uit komt te zien.

Virtuele tour

Je komt het al vaker tegen, zo ook bij een Keukenbedrijf. Nadat de tekening is gemaakt wordt deze overgezet in de computer om vervolgens met een 3D Planner je droomkeuken realiseren. U ziet direct of het past in de ruimte. Zet je ideeën om in Beeld!

Dit kan nu ook voor je gehele verbouwing! Met een VR Bril krijg je inzicht in de aanwezige ruimtes en laat je ervaren hoe een ruimte ‘voelt’. Een complete tour met een VR bril laat je virtueel zien zodra je de ene kamer naar de hal loopt of naar boven, de trap op, de badkamer in.

Je loopt door je eigen huis en het geeft een veel beter beeld van de verbouwing dan foto’s of video’s. Hierdoor wordt de beleving enorm versterkt.

Je verbouwing komt tot leven voordat het überhaupt is begonnen met Virtual Reality.

Virtual Reality zorgt ervoor dat je verbouwing tot leven komt! Geen platte tekeningen meer! Laat je complete huis ontwerpen door een architect. Het ontwerp komt nauwkeurig overeen met je huis en de nog niet bestaande ruimtes. En als je dan de speciale bril opzet in je woning kun je alles zien zoals het na de verbouwing er uit zal zien.

Op geheel nieuwe wijze kijk je naar je eigen huis en dat terwijl de hele verbouwing nog moet beginnen.

De Perfecte Verbouwing op TV

Na het succesvolle programma Kopen Zonder Kijken is ook op RTL4 De Perfecte verbouwing te zien.

In dit RTL 4 programma krijgen deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien in virtual reality. Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is.

Niet één maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en ‘perfect’ wordt de verbouwing?

De Perfecte Verbouwing wordt geproduceerd door Simpel Media.

Zoek per provincie

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland
Kijk op RTL4 naar De Perfecte Verbouwing.
De Perfecte Verbouwing
De Perfecte Verbouwing, is jou dat gelukt?