Vijverleven

Vijverleven is Dé vijverspecialist. Vijverleven helpt je genieten van je vijver!

Vijverleven.nl heeft een flinke dosis ervaring én de benodigde vakkennis in huis. Ze helpen je graag met de nodige informatie en producten voor uw vijver.

Vijverleven

Vijvercentrum Vijver Leven – Vijverspecialist voor alle vijverbenodigdheden
Vijverleven is een online vijverwinkel met fysiek vijvercentrum. Je kunt bij Vijverleven terecht voor alles op het gebied van vijvers. Voor vijverbenodigdheden zoals EPDM rubber vijverfolie en PVC vijverfolie, filters, pompen, vijver UV lamp en alle andere materialen ben je hier op het juiste adres.

De specialisten bij Vijverleven hebben de benodigde vakkennis helpen ze je graag met de nodige informatie en producten voor iedere vijver.

Vijverspecialist en vijverbenodigdheden
Als vijverspecialist helpen zij je graag verder met alle informatie over vijvers en toebehoren. Maar ook voor vragen en informatie over aanleg en onderhoud kunnen de mannen van Vijvercentrum je uitstekend op weg helpen.

Online vijverwinkel

Kijk ook zeker even rond in de online vijverwinkel, vrijwel alle producten van bekende merken zoals Oase, Velda en Hozelock zijn er te vinden. Als je voor merkproducten kiest scheelt het u in de toekomst in het onderhoud van uw vijver. Ook levert Vijverleven losse onderdelen van vrijwel alle merken vijverbenodigdheden.

Vijverleven bied een compleet assortiment voor iedere vijver!

Vijverleven.nl is tevens officiële dealer van het vooraanstaande, betrouwbare merk AquaForte. AquaForte levert innovatieve, kwalitatief hoogwaardige vijvertechniek, geschikt voor allerlei soorten vijvers. Met de vijvertechniek van AquaForte kan het onderhoud aan de vijver aanzienlijk lager uitvallen en kunt u bovendien altijd genieten van een prachtige, goed onderhouden vijver.

Contact Vijverleven

Industrieweg 94
7903AK Hoogeveen

⇒ Telefoon: 0528-204020
⇒ Email: info@vijverleven.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….