Vloervernieuwing.nl

Geen vlek is ze te gek! Vloervernieuwing.nl maakt iedere vloer weer schoon! Met ruim 25 jaar ervaring zijn ze experts op het gebied van iedere vloer.

Vloervernieuwing.nl

Vloerexperts van vloervernieuwing staan graag voor u klaar! Vloeren zijn de basis van ieder gebouw. Iedere vloer heeft onderhoud nodig., de professionele aanpak en door het toepassen van de nieuwste technieken maken ze bij vloervernieuwing.nl het mogelijk dat u altijd mooie en uitstekend onderhouden vloeren heeft, maar bovenal houdt!

Vloervernieuwing.nl alles onder 1 dak

Vloervernieuwing.nl bied niet alleen een compleet assortiment producten ter verfraaiing van de vloeren maar ook een overzicht van de voor- en nadelen van de producten. Dit maakt uw besluitvorming eenvoudiger en doelgerichter. Het is niet alleen belangrijk voor u om te weten wat het resultaat is van een afwerking, maar ook hoe lang de droogtijd is en welke factoren hierop invloed hebben. Met deze informatie kom u als klant niet voor verassingen te staan.

Onderhoud is een goede investering

Vloervernieuwing.nl heeft een uitgebreid programma voor het onderhoud van elke denkbare vloer. Hét adres voor onderhoud op uw vloer. Vloervernieuwing.nl bied oplossingen voor met name de zakelijke markt maar komen ook bij particulieren over de vloer.

Wilt u meer informatie over de diensten of heeft u advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met Vloervernieuwing.nl.

Contact Vloervernieuwing.nl

Wagenmaker 4
9502 ES
Stadskanaal

⇒ Telefoon: 0599650299
⇒ Email: info@vloervernieuwing.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….