Koelplan Hoogeveen

Koelplan is een doorgewinterde kennisorganisatie die bestaande technologieën aanwendt voor innovatieve verwarmings- en koelingsconcepten.

Koelplan Hoogeveen

Koelplan luistert nauwgezet naar uw behoefte en ontwikkelt op basis daarvan toekomstbestendige niet zelden baanbrekende turn-key oplossingen die beantwoorden aan al uw eisen ten aanzien van comfort, continuïteit en kostenbeheersing.

Koelplan is op basis van zijn ervaring, innovatievermogen en niet te overbruggen kennisvoorsprong op het gebied van moderne warmtepomptechnologieën uw partner in binnenklimaatoplossingen die u zorgeloos de nieuwe wereld in loodst.

Feilloze installatie
Ideeën en innovaties zijn alleen van waarde als ze perfect uitgevoerd worden. U kunt wat dat betreft volledig op Koelplan rekenen. Niet alleen onze jarenlange ervaring en hoog gekwalificeerde technische medewerkers, ook onze logistiek en bedrijfsprocessen die volledig afgestemd zijn op efficiency, snelheid en service, garanderen een vlekkeloos resultaat.

Warmtepomptechnologie
Gaat het over het klimaat, over de eisen die de nieuwe wetgeving aan u stelt, over toekomstbestendigheid, over comfort en over kostenbesparing, dan gaat het over warmtepompen. Een technologie waar Koelplan mijlenver in voorloopt op de rest. Simpelweg omdat wij de huidige ontwikkelingen al lang zagen aankomen en substantieel geïnvesteerd hebben in kennis en innovatie met betrekking tot innovatieve warmtepomptoepassingen.

Met warmtepompen is het mogelijk om energie aan de buitenlucht te onttrekken en om te zetten in comfortabele warmte. Energie die niet alleen gratis en onbeperkt voorradig is, maar ook CO2-neutraal en 100% circulair.

Koelplan is koploper in klimaatbeheersing

Kiezen voor Koelplan met 10 keiharde garanties. Lees er hier alles over.

Contact Koelplan Hoogeveen

Buitenvaart 2110-02
7905 SX Hoogeveen

⇒ Telefoon: 0528 342 166

Bezoek de website

 

……………………………………………………………………………………………………………………….