Keukenspecialist THT-Terpstra

Keukenleverancier THT Terpstra levert meer dan 25 jaar duurzame en hoogwaardige complete keukens van de merken Keller, Bribus, Bruynzeel en City-line uit de showroom in Waskemeer!

Keukenspecialist THT-Terpstra

Keukenleverancier THT Terpstra richt zich met name op de zakelijke markt en leveren de keukens uiteraard ook aan particulieren.

Je kunt de keukens onder andere terugvinden in de grotere projecten van de sociale woningbouw, bij onderwijsinstellingen en andere grote instanties. Het grootste gedeelte van de keukens is terug te vinden in Noord-Nederland (de provinciën: Groningen, Friesland en Drenthe) maar uiteraard brengt Keukenleverancier THT Terpstra de luxe en goedkope complete keukens door het hele land.

Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor keukenrenovatie en kunnen wij u ook ontzorgen door het installeren van de keuken. Keukenleverancier THT Terpstra neemt al het werk uit handen. Ben je benieuwd naar de keukens van Keukenleverancier THT Terpstra?

Ga dan snel langs in de showroom in Waskemeer. Het adres voor luxe en goedkope keukens in Friesland!

THT Terpstra is tevens gespecialiseerd in werkbladen voor iedere keuken en is gespecialiseerd in het moderniseren van de keuken.

Contact Keukenspecialist THT-Terpstra

Compagnonsweg 33
8434 NX Waskemeer

⇒ Telefoon: 0516 423 859
⇒ E-mail: info@tht-terpstra.nl

Bezoek de website

 

……………………………………………………………………………………………………………………….