De Andere Leidekker

Bij De Andere Leidekker kunt u niet alleen terecht voor een mooi leidak, maar ook voor lood-, koper- en zinkwerk. Met liefde voor het vak en de kennis die van generatie op generatie is opgedaan, maken ze bij De Andere Leidekker van uw wensen werkelijkheid. Het team van De Andere Leidekker is een mix van ‘oude rotten’ en jonge vakmensen. De ideale combinatie om een prachtig ambacht te laten voortbestaan.

De Andere Leidekker

Bij De Andere Leidekker hebben ze ruime ervaring met het restaureren van oude gebouwen, zodat deze bouwwerken ook voor toekomstige generaties in stand blijven. Bij de De Andere Leidekker hebben ze ook de nodige ervaring op het gebied van nieuwbouw en daar is ambacht ook heel goed toepasbaar. Bij De Andere Leidekker werken ze met producten van zeer hoge kwaliteit.

De Andere Leidekker begeleid ieder project van dak tot gevelbekleding, maar ook goten en hemelwaterafvoeren kunnen ze voor u verzorgen. Ze werken in nauwe samenwerking met architecten en aannemers. In de werkplaats maken ze alle onderdelen op maat met speciale gereedschappen. Op deze manier krijgt ieder project de aandacht die het verdient.

Heeft u een zakelijk of particulier project, groot of klein? Neem dan contact op met De Andere Leidekker voor een vrijblijvende offerte.

De Andere Leidekker

Duinkerkenstraat 35A
9723 BP Groningen

⇒ Telefoon: 050-8518500
⇒ Email: info@deandereleidekker.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….