Bescon Bestrijdingstechnieken

Bescon Bestrijdingstechnieken staat garant voor professionele vakmensen die niet alleen veilig werken, maar ook streven naar netheid en nauwkeurigheid in elke taak. De aanpak begint met een grondige inspectie om het probleem te identificeren, zodat er een oplossing op maat komt die perfect aansluit bij uw specifieke situatie.

Ze zetten zich in voor duurzame oplossingen die uw problemen op de lange termijn aanpakken.

Bescon Bestrijdingstechnieken

Bescon biedt niet alleen hoogwaardige diensten, maar ook uitgebreide garanties:

10 Jaar Garantie op Zwamsanering: Bescon garandeert de effectiviteit van zwamsanering voor een periode van 10 jaar, waardoor uw woning of gebouw beschermd blijft tegen de schadelijke effecten van zwamaantasting.
10 Jaar Garantie op Houtwormbestrijding: Bescon verzekert u van een houtwormvrije omgeving met een garantieperiode van 10 jaar. De bestrijdingsmethoden zijn effectief tegen houtworm, boktor en bonte knaagkever, en wij zorgen voor het constructieve herstel van aangetaste houten structuren.
10 Jaar Garantie op Kelderafdichting: Kelderafdichting is niet alleen duurzaam, maar ook gegarandeerd voor maar liefst 10 jaar. Bovendien verzekeren zij u van een product dat minimaal 50 jaar lang zijn effectiviteit behoudt. Dit geldt voor kelderafdichting, tunnelafdichting en afdichting van andere bouwwerken onder het grondwateroppervlak.

Of het nu gaat om het bestrijden van houtworm, zwammen of vochtproblemen, Bescon staat achter het werk met langdurige garanties, zodat u met vertrouwen voor haar diensten kunt kiezen.

Contact Bescon Bestrijdingstechnieken

Produktieweg 8
9301 ZS Roden

⇒ Telefoon: 0800-258-0000
=> Email: info@bescon.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….