Bouwen en Wonen in de regio

Alles over het (ver)kopen en (ver)bouwen van uw huis of bedrijfspand.

BOUWEN EN WONEN IN DE REGIO

Bouwen & Wonen in de regio is een online platform, met als doel informatie te geven over onderwerpen als wonen, bouwen, verbouwen, renovatie en architectuur per regio in Nederland

Wilt u met uw huis aan de slag? Zoekt u een nieuw huis? Wilt u iets laten bouwen of verbouwen? Al deze informatie vindt je hier terug! Ook geven wij speciale Bouwen & Wonen in de regio krant in vele gemeentes in Nederland uit.

Ieder seizoen van het jaar zijn vele aspecten zijn voor bouwen en verbouwen belangrijk. Denk aan wetten en regels, subsidies en duurzaamheid. In onze kranten lees je alles ter verbetering van ieders woongenot! Denk ook aan tips, trends en nieuwtjes.

BOUWEN EN WONEN IN NEDERLAND

Zoek je een goede en betrouwbare Installateur, Klusjesman/vrouw, Timmerman/vrouw tot aan een Aannemer, Zoek niet verder! Vind ze hier! Zoek in je eigen provincie naar de beste in de bouw!

BOUWEN EN WONEN KRANT

CaJa-fsm werkt samen met mediapartner Presstige Media. In heel Nederland verspreiden wij de speciale ‘Bouwen en Wonen krant’.

In iedere editie veel nieuws over bouwen, verbouwen en wonen in de regio. Ook komen er bouwbedrijven aan het woord over de laatste bouwplannen in de regio en we plaatsen redactie omtrent de laatste trends in huis en tuin.

UITGAVES

Edities Limburg, Noord-Brabant, Gelderland worden verzorgd door Presstige Media -> Neem contact op met Presstige Media voor deze regio’s.

Overige provincies in Nederland worden verzorgd door Caja-fsm -> Neem contact op met CaJa-fsm voor deze regio’s.

ZOEK & VIND PER PROVINCIE

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Uw bedrijf online op B&W?

  • Bereik een groot publiek!
  • Plaats op Bouwen en Wonen in de regio een banner.
  • Bedrijfspresentatie

Adverteren in onze kranten?

  • Adverteer ook in de bouwen en wonen in de regio krant!
  • De Bouwen en Wonen krant komt uit in heel Nederland!

Meer informatie?

Noord-Brabant – Limburg – Gelderland – Utrecht |
Presstige Media ->Tel: 040 303 3750
Overige regio’s | CaJa-fsm -> Tel: 0594-555013